New

ΕΣΠΑ Ιστοσελίδες 2021-2027

Δείτε όλα τα Ενεργά ΕΣΠΑ για Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop και Marketing.

Δημιουργία Ιστοσελίδας για Ψυχολόγο

Δημιουργία Ιστοσελίδας για Ψυχολόγο
Δημιουργία Ιστοσελίδας για Ψυχολόγο

Η Δημιουργία Ιστοσελίδας για Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπευτή ή Ψυχίατρο είναι απαραίτητη για να δείξεις το βιογραφικό σου, τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευσή σου. Ακόμα χρειάζεται για να μπορούν άτομα που δυσκολεύονται ή ντρέπονται (ναί, το συναντάμε συχνά) να σε πάρουν Τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Η κατασκευή ενός τέτοιου site στην Cosmolink βασίζεται σε μία σταθερή και επιτυχημένη Μεθοδολογία. Με περισσότερα από 100+ έργα σε 6 χώρες μερικά από αυτά αρκετά πολύπλοκα, έχουμε την Εμπειρία και την Γνώση να σε καθοδηγήσουμε online σωστά.

  • Μοναδικό και Σύγχρονο Branding
  • Όμορφο UI/UX Design για κάθε budget
  • Γρήγορο και Φιλικό site για Κινητά
  • Προσθήκη Online Ραντεβού
  • Δημιουργούμε Περιεχόμενο για SEO και Social Media

Kαινοτομούμε και έτσι δημιουργήσαμε ένα Πρότυπο (template), το οποίο βελτιώνουμε διαρκώς για να σου παρέχουμε, όχι μόνο την Καλύτερη Κατασκευή Ιστοσελίδας στην καλύτερη Τιμή, αλλά και το Καλύτερο SEO και Υποστήριξη εκεί έξω. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Σίγκμουντ Φρόυντ για να έχεις μια ποιοτική παρουσίαση Online.

Φόρμα επικοινωνίας με την Cosmolink

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο Έργο σου.
Ξέρουμε, ότι ένα ήσυχο μυαλό είναι και πιο Δημιουργικό και Χαρούμενο.

Απαιτήσεις ΠΡΙΝ την Κατασκευή

Πριν από την Κατασκευή μιας Ιστοσελίδας υπάρχουν απαιτήσεις που αν τις έχεις το Project σου ξέρεις ότι θα προχωρήσει σωστά. Τις απαιτήσεις αυτές μπορείς να τις διαβάσεις στο άρθρο μας 8 Απαιτήσεις ΠΡΙΝ την Κατασκευή Site.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Ο σχεδιασμός Λογοτύπου για Ψυχολόγους είναι ένα δημιουργικό στάδιο που κάθε φορά μας αρέσει να περνάμε. Η μοναδική οπτική γωνία του κάθε ανθρώπου σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα της Γραφιστικής ομάδας μας, είναι ανεκτίμητη.

Τα κρυφά Νοήματα, ο Εγκέφαλος, το γράμμα Ψ, η Πεταλούδα, το Βιβλίο και το Λουλούδι είναι μερικά από τα κύρια μοτίβο για Λογότυπα που οι περισσότεροι ψυχολόγοι διαλέγουν.

Η έμπειρη ομάδα μας θα σε καθοδηγήσει από την Ιδέα σου στην Πράξη.

Τεχνολογία Κατασκευής Ιστοσελίδας

Η τεχνολογία κατασκευής μιας Ιστοσελίδας για Ψυχολόγο επηρεάζει την απόδοση που θα έχει το site και διαφέρει τόσο στο Κόστος όσο και στο τι μπορεί να γίνει. Στην Cosmolink χρησιμοποιούμε 2 τρόπους. Είτε να μας πείτε εσείς την Τεχνολογία που θέλετε (π.χ WordPress, Drupal, Joomla, κτλ.), είτε να σας προτείνουμε εμείς βάση του διαθέσιμου budget σας.

Οι γνώσεις μας πιάνουν μια τεράστια γκάμα από Τεχνολογίες, οπότε δεν σε "πάμε εκεί που θέλουμε εμείς" αλλά στην Καλύτερη Λύση.

Συγκρίνουμε μεταξύ άλλων το Κόστος, την Ευκολία Χρήσης, την Ευελιξία και την Εύκολη εφαρμογή SEO.

Responsive Design

Όλες οι Ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε είναι Responsive για Κινητά, Desktop και Tablet. Αυτό βοηθάει τον χρήστη της Σελίδας σου να σε εντοπίσει από παντού, εύκολα και έτσι κερδίζεις περισσότερους Χρήστες.

Υψηλή Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Τα websites που κατασκευάζουμε έχουν όλα υψηλή ταχύτητα φόρτωσης. Για να το πετύχουμε τους καλύτερους server που είναι optimized για την εκάστοτε Τεχνολογία.

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας Ψυχολόγων

Τα κύρια χαρακτηριστικά μιας πετυχημένης Ιστοσελίδας για Ψυχολόγο είναι το Βιογραφικό, η Φόρμα επικοινωνίας, οι Υπηρεσίες και οι ποιοτικές Φωτογραφίες. Πάνω κάτω στις περισσότερες περιπτώσεις τα χαρακτηριστικά είναι ίδια.

Μέχρι βέβαια, να βρεθείς εσύ που θα μας ζητήσεις κάτι Νέο και Πρωτοποριακό.

Και επειδή μας αρέσουν οι out of the box ιδέες, θα το Κάνουμε και αυτό.
Πάμε να δούμε όμως τα Κυριότερα Χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το site.

Βιογραφικό

Το να παρουσιάσεις σωστά το Βιογραφικό σου είναι καίριο παντού, από μια απλή θέση εργασίας, μέχρι ένα επαγγελματικό site. Φρόντισε να συμπεριλάβεις την εξειδίκευσή σου όπως Κλινικός Ψυχολόγος, Ψυχοπαιδαγωγός, Νευροψυχολόγος ή οτιδήποτε άλλο έχεις εκτεταμένη γνώση.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να παρουσιαστείς αλλά οι συχνότεροι είναι με μια Ιστορία ή παρουσιάζοντας τα Κομβικά σημεία της Πορείας σου.

💡
TIP: Να αναφέρεις πότε πήρες την Άδεια Ψυχολόγου είναι σημαντικό.

Φόρμα Επικοινωνίας

Η φόρμα επικοινωνίας είτε σαν φόρμα, είτε απλά σαν καρτέλα με τα στοιχεία επικοινωνίας σου είναι απαραίτητη για τους προφανείς λόγους. Βέβαια ακόμα ένας λόγος που χρειάζεται είναι για να μπορούν να σεταριστούν σωστά τα Google Ads για μεγαλύτερο Conversion Rate.

Μπορείς να μάθεις εδώ πως να αυξήσεις το conversion rate του site σου.

Εύκολη Παρουσίαση των Υπηρεσιών σου

Το να παρουσιάσεις της Υπηρεσίες σου σαν Ψυχολόγος ή Ψυχίατρος είναι ο Κύριος Σκοπός της Ιστοσελίδας σου. Φρόντισε να γράφεις απλά και κατανοητά χωρίς να πλατειάζεις για τους τομείς που εξειδικεύεσαι. Εμείς φροντίζουμε η Σελίδα σου να παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες άμεσα και εύκολα στους πελάτες σου.

Φωτογραφίες

Η φωτογραφία σου και οι φωτογραφίες του χώρου σου πρέπει να είναι τραβηγμένες από επαγγελματία. Η εικόνα είναι πολύ σημαντική στην εποχή μας και σαν Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής το γνωρίζεις πολύ καλά.

Section για Video

Τέλος τα video είναι το Νο1 trend για το 2024 στα Social και ήρθε για να μείνει. Μία ξεχωριστή σελίδα που να μιλάς για την Ψυχολογία θα σε βοηθήσει σημαντικά.

SEO Ιστοσελίδας για Ψυχολόγο

Το SEO σε μια Ιστοσελίδα Ψυχολόγου είναι όπως και σε κάθε άλλη Ιστοσελίδα το Κλειδί για περισσότερες εμφανίσεις στη Google. Για τα επαγγέλματα ψυχικής Υγείας το SEO είναι super 🆘, αν δεν θέλεις Διαφημίσεις λόγω του Κώδικα Δεοντολογίας.

Μπορείς να διαβάσεις όλες τις Υπηρεσίες του SEO και να λύσεις όλες τις απορίες σου στον οδηγό μας Ο Απόλυτος Οδηγός για SEO 2024.

Βάση των δεδομένων μας από προηγούμενους επαγγελματίες ψυχικής υγείας σας προτείνουμε τις παρακάτω 2 υπηρεσίες του SEO που διαλέγουν οι περισσότεροι.

Google my Business

Η εμφάνιση του Γραφείου σας στο Google my Business (στους Χάρτες δηλαδή της Google) είναι 100% απαραίτητη. Κύριο συστατικό για να ανέβεις στο GMB είναι τα Reviews αλλά παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες που πατώντας το link παραπάνω μπορείς να διαβάσεις.

Blog και Δημιουργία Άρθρων

Το Blog και η δημιουργία Άρθρων θα δώσει στο site σου αρκετή κίνηση και θα ενημερώσει το κοινό σου. Ειδικά αν εφαρμοστεί SEO στα Άρθρα μέσω Keyword Optimization από εμάς. Κάθε μας ενέργεια γίνεται πάντα με γνώμονα το Μοναδικό Ύφος σου και τις Εξειδικευμένες γνώσεις που έχεις.

Προώθηση ΜΕΤΑ την Κατασκευή

Αφού ολοκληρώσουμε την Κατασκευή της Ιστοσελίδας έρχεται η Προώθηση.
Η προώθηση της Ιστοσελίδας μπορεί να γίνει είτε μέσω του SEO, είτε μέσω Social Media και διαφημίσεων.

Παρακάτω σου γράφουμε τους τρόπους που προτιμούν οι περισσότεροι Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας.

Social Media

Τα Social Media Ψυχολόγων, Ψυχοθεραπευτών και Ψυχιάτρων βοηθάνε και να συνδεθείς αλλά και να επικοινωνήσεις τις Γνώσεις σου. Από τεχνικής πλευράς, αυξάνουν τα impressions, και βοηθάνε στο SEO σου (τα social signals είναι παράγοντας κατάταξης).

Εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε τόσο στο Στήσιμο όσο και στην Διαχείριση των Social Media σου για να ασχολείσαι με ότι κάνεις καλά και εμείς το ίδιο. Αναλαμβάνουμε profile σε όποια πλατφόρμα και αν είσαι (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok).

Σχεδιασμός Καρτών και Φυλλαδίων

Ο Σχεδιασμός καρτών και φυλλαδίων είναι μια Υπηρεσία που όλοι οι Εδικοί στην Ψυχική υγεία χρειάζονται για το γραφείο τους. Ενημερώνει, εμπνέει επαγγελματισμό και δίνει πληροφορίες σε αυτούς που περιμένουν για Συνεδρία.

Η γραφιστική ομάδα της Cosmolink θα σας εντυπωσιάσει από το 1ο Σχέδιο.

Μηχανογράφηση Γραφείου

Η μηχανογράφηση του γραφείου ενός Ψυχολόγου περιλαμβάνει την εγκατάσταση Τιμολογιέρας (Cloud Ταμειακής) για έκδοση Τιμολογίων και αποδείξεων, το CRM, καθώς και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα σου αυτοματοποιεί εργασίες.

Πρόγραμμα CRM για Online Ραντεβού

Τα Προγράμματα CRM Διαχείρισης Πελατών για Online Ραντεβού θα σου λύσει τα χέρια από τις Ατζέντες. Συνδέεται με το e-mail σου και με το κινητό για να μπορείς εύκολα να ελέγχεις όλες τις Συναντήσεις σου από 1 σημείο. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι 101%.

Ακόμα η ομάδα μας θα σε εκπαιδεύσει στην Χρήση του CRM και θα σε βοηθήσει να αυτοματοποιήσεις πολλές βαρετές επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Τιμές Κατασκευής Ιστοσελίδας Ψυχολόγου

Τέλος φτάσαμε και στις τιμές για την κατασκευή Ιστοσελίδας είτε είσαι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, είτε Ψυχίατρος.

Οι τιμές μας Χωρίζονται σε 3 Κατηγορίες για Ολους.
Α) Μέχρι 1200 €
Β) Από 1200 € μέχρι 3000 €
Γ) Από 3000 € μέχρι 8000 €

Να ξέρεις ότι και στις 3 περιπτώσεις η Ιστοσελίδα σου θα είναι Λειτουργική, Εμφανίσιμη και Εύχρηστη + το μοναδικό Support της Cosmolink.

Η διαφορά στα ποσά έγκειται στις διαφορετικές ανάγκες που έχει ο κάθε ένας, στις διαφορετικές τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν και στο επίπεδο των γραφιστικών UI/UX που επιθυμεί ο εκάστοτε Θεραπευτής.

Παράδειγμα Έργου Ιστοσελίδας Ψυχολόγου

Mandy Anninou • Ψυχολόγος Αθήνα & Online
Μάντυ Αννίνου – Ντόχερτυ: Ψυχολόγος | Ψυχοθεραπεύτρια. Ειδίκευση: Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία (Μ.Sc.), στη Διαχείριση του Στρες (Stress Management), στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στη Σχολική Ψυχολογία. Τηλ: 6909038055.

Έργο Κατασκευής Ιστοσελίδας Ψυχολόγου από την Cosmolink

Κάνε εγγραφή είναι δωρεάν για να διαβάσεις Αναλυτικά παρακάτω τι περιλαμβάνει η Κάθε Κατηγορία, Ανάλυση των Τιμών και Προτάσεις για να επιλέξεις σωστά.Rank 1# Keyword per time to Rank them All

Βγές στις πρώτες 3 θέσεις της Google.

Στείλε e-mail
Rank 1# Keyword per time to Rank them All

Great! Έκανες Εγγραφή με Επιτυχία.

Καλωσήρθες πίσω! You've successfully signed in.

You've successfully subscribed to Cosmolink • SEO Digital Agency.

Επιτυχία! Δες το email σου με το link για την Είσοδο.

Success! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.