New

ΕΣΠΑ Ιστοσελίδες 2021-2027

Δείτε όλα τα Ενεργά ΕΣΠΑ για Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop και Marketing.

Η ομάδα μας

Καλώς ήρθατε 👋

H Cosmolink ξεκίνησε το 2019, από τον Αριστοτέλη Βακαλόπουλο, τον Δημήτρη & Νώντα Κωστούλα και τον Θανάση Σιδηρόπουλο ως συνέχεια της παρέας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων και της ενασχόλησής μας με το marketing και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο από το 2013.

Ο στόχος μας είναι Ένας: Η αποτελεσματική κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και e-shop στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με υψηλό ROI.

Η ομάδα της Cosmolink το 2019
Η ομάδα της Cosmolink το 2019

Η πορεία μας

Η ομάδα μας στην αρχή και με εφόδια τις υψηλού επιπέδου γνώσεις της Πολυτεχνικής Σχολής μας ασχολήθηκε με το digital marketing στα Social Media στην πόλη του Καρλοβάσου (όπου βρίσκεται και η σχολή).

Στην συνέχεια εργαστήκαμε παράλληλα, σε "μεγάλα ονόματα" στο development, σε μικρά dev. studios και φαρμακεία αλλά και σε μία από τις μεγαλύτερες κοινοπραξίες επιχειρήσεων στον κλάδο των φαρμακείων στην Ελλάδα. Παράλληλα κάναμε έργα στο Εξωτερικό σαν freelancers αλλά και διαβάζαμε για να εξελίξουμε τις γνώσεις μας, ο κάθε ένας στην ειδίκευσή του. Μέσα από την εμπειρία μας αναγνωρίσαμε την ανάγκη για υψηλό ROI (επιστροφή επένδυσης) στις υπηρεσίες πληροφορικής και έγινε ο στόχος μας.

Μόνος πας χωρίς ρίσκο, Μαζί πάμε μακριά και γρήγορα

Η φιλία μας αλλά και οι διαφορετικές οπτικές που έμπαιναν στο τραπέζι μας οδήγησαν στο πρώτο μας μεγάλο εγχείρημα. Να φτιάξουμε ένα e-shop με παραφαρμακευτικά. Και κάπως έτσι φτιάχτηκε η COSMETIQON το 2019. Στο e-shop μας βάλαμε όλες τις γνώσεις μας με αποκορύφωμα το SEO στα κανάλια της Google, του eBay & Amazon. Μέσα σε 7 μήνες είχαμε βγει πρώτοι παγκοσμίως στην κατηγορία Health & Beauty του eBay με χιλιάδες πωλήσεις σε 30 χώρες.

Η ελληνική εταιρεία καλλυντικών που σε ένα χρόνο λειτουργίας κατέκτησε τις διεθνείς αγορές


Από εκεί και μετά όλα τα άλλα είναι μακρινά. Δημιουργία Φυσικού καταστήματος στο Περιστέρι, προβολή μας σε εφημερίδες & sites, πελάτες που μας ζητούσαν να τους κάνουμε το ίδιο, πελάτες από εξωτερικό, ανάπτυξη στην ομάδα αλλά και στις γνώσεις για να φτάσουμε στο σήμερα.

Σήμερα

Έργα μας

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχουμε υλοποιήσει πάνω από 100+ Έργα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Πολωνία, Αγγλία και Αμερική. Οι ολοκληρωμένες Λύσεις και Προτάσεις, το σωστό Budgeting, η Ειλικρίνια και η Αμεσότητα ξεχωρίζουν και πάντα θα ξεχωρίζουν.

Το 96% των πελατών μας είναι μαζί μας από τότε που ξεκίνησαν μέχρι Σήμερα.

Η Εξέλιξή μας

Η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί σε πολλές διαφορετικές εταιρείες με εξειδικεύσεις στον Κλάδο του SEO, της Κατασκευής Ιστοσελίδων & E-shop, του Social Media Management και του Τουρισμού (παρέχουμε το Νο1 Booking Engine στην Ευρώπη και διαχειριζόμαστε Ξενοδοχεία & Βίλλες Online).

MarTech Consulting

Επίσης παρέχουμε πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες για το πως να εφαρμόσετε τις Νέες Τεχνολογίες στην καθημερινότητα και την επιχείρησή σας, πως να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που έχετε ή ακόμα και πως να αξιολογήσετε εταιρείες πληροφορικής με ένα πολύ μικρό κόστος (αν είστε πελάτης μας είναι δωρεάν) το οποίο θα βρείτε στην Σελίδα Συνδρομή.

Προσωπικό

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι άκρως εξειδικευμένο και πολύχρωμο, τόσο με εξωτερικούς όσο και με εσωτερικούς συνεργάτες. Έχουμε πάντα ανοιχτές Ευκαιρίες Εργασίας είτε για εμάς, είτε εκ μέρους των πελατών μας. Γιατί ξέρουμε ότι το να επιλέξεις τα σωστά άτομα στην σωστή τιμή για μία εργασία είναι το σημαντικότερο και το δυσκολότερο έργο.

ROI-focused Λύσεις

Οι Λύσεις που προτείνουμε δεν βασίζονται στο δικό μας συμφέρον (τι ξέρουμε) γιατί το φάσμα γνώσεών μας είναι ευρύ αλλά στο δικό σας υψηλό ROI. Ξέρουμε πως είναι να αγωνίζεσαι για μια επιχείρηση στην Ελλάδα και σεβόμαστε τα χρήματά σας σαν να είναι δικά μας.

Τέλος εφαρμόζουμε τις Καλύτερες Λύσεις συγκρίνοντας πάντα Κόστος vs SEO vs Ευελιξία vs Απόδοση. Σε εμάς δεν θα ακούσετε ποτέ πάμε σε Drupal π.χ (γιατί ξέρουμε Drupal) ή χρησιμοποίησε αυτό το ERP αλλά θα ακούσετε γιατί να επιλέξετε το X έναντι του Υ.

Αμεσότητα

Η αμεσότητα μας μας ξεχωρίζει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων με παρουσία πλέον σε 5 χώρες και περισσότερα από 100 projects. Ο στόχος μας βέβαια παραμένει Ένας: Η αποτελεσματική κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και e-shop στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με υψηλό ROI.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη,
Η ομάδα της COSMOLINK

Great! Έκανες Εγγραφή με Επιτυχία.

Καλωσήρθες πίσω! You've successfully signed in.

You've successfully subscribed to Cosmolink • SEO Digital Agency.

Επιτυχία! Δες το email σου με το link για την Είσοδο.

Success! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.