New

ΕΣΠΑ Ιστοσελίδες 2021-2027

Δείτε όλα τα Ενεργά ΕΣΠΑ για Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop και Marketing.

#1 Εταιρεία στο Ιατρικό SEO

#1 Εταιρεία στο Ιατρικό SEO
#1 Εταιρεία στο Ιατρικό SEO

Η Cosmolink είναι η καλύτερη εταιρεία Ιατρικού SEO και Ιατρικού Marketing στην Ελλάδα. Με εμπειρία 10 χρόνια και 100+ πελάτες στο Digital marketing και την Κατασκευή Ιστοσελίδων, ξέρουμε ακριβώς τι λειτουργεί και όχι στο περίπου.

Πείτε μας πoια είναι η ιατρική ειδίκευσή σας και θα σας δώσουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, για να βγείτε στην #1 πρώτη θέση της Google (πάντα με βάση των ανταγωνισμό σας).

Επιτρέπει ο νόμος την διαφήμιση Ιατρών;

Όχι, ο νόμος στην Ελλάδα απαγορεύει τις διαφημίσεις (google ads και meta ads) γιατρών ως φυσικά πρόσωπα όσο και τις εταιρείες παροχής ΠΦΥ (Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας), οι οποίες λειτουργούν κατόπιν εκδόσεως βεβαίωσης λειτουργίας από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Επιτρέπεται η διαφήμιση σε Γιατρούς που η εξειδίκευσή τους είναι αισθητική και δεν υπάγεται σε δεοντολογικούς κανόνες π.χ. Λιποαναρρόφηση.

Και εδώ έρχεται το SEO (search engine optimization) και το Local SEO τα οποία ΔΕΝ θεωρούνται διαφήμιση και είναι τα μεγαλύτερα κανάλια εσόδων στο Ιατρικό online Marketing.

Ο νόμος επιτρέπει να διατηρεί ο Γιατρός Ιστοσελίδα και να αρθρογραφεί, χωρίς όμως να προβεί σε διαφήμιση google ή meta ad.

Πως η Google προστατεύει τους Αναγνώστες;

Η Google μέσα από τα χρόνια και με αλλεπάλληλα updates επιβραβεύει το χρήσιμο και μοναδικό περιεχόμενο. Φυσικά όσον αφορά site με θέμα την Υγεία και τα Οικονομικά (Y-M-Y-L - Your Money Your Life) έχει ειδικές οδηγίες (E-E-A-T) για περισσότερη ασφάλεια του Αναγνώστη.

Τι είναι το Ιατρικό SEO;

Το Ιατρικό SEO (Healthcare SEO ή αλλιώς Medical SEO) είναι ο τρόπος βελτιστοποίησης μιας Ιστοσελίδας και του περιεχομένου της ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όταν κάποιος ψάχνει Γιατρό ή Ιατρείο.

Από τι αποτελείται το Ιατρικό SEO;

Το Ιατρικό SEO αποτελείται από 4 μεγάλες κατηγορίες οι οποίες είναι και οι πυλώνες της βελτιστοποίησης για την Google, Bing, Yahoo και Yandex.

 • Τεχνική Βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας (Technical SEO)
 • Σωστή Εύρεση και Στόχευση Λέξεων Κλειδιών
 • Ιατρική Κειμενογραφία (SEO copywriting)
 • Δημιουργία Backlinks [τα οποία καλό είναι να τα αποφύγετε]

Φυσικά υπάρχουν πολλά περισσότερα στον κλάδο του search engine optimization τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στο site μας.

Γιατί να κάνω SEO για το Ιατρείο μου;

Για το Ιατρείο σας το SEO είναι άκρως απαραίτητο για τους παρακάτω λόγους.

 • Δεν θεωρείτε διαφήμιση και είστε νόμιμος.
 • Το SEO είναι το δεύτερο σε σειρά μετά το E-mail Marketing (το οποίο απαγορεύεται για τους Ιατρούς) σε ROI (return on investment).
 • Πληρώνετε 1 ένα σταθερό ποσό για Χ διάστημα (εξαρτάται από τον ανταγωνισμό) και τα αποτελέσματά του SEO είναι μόνιμα.

Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα επενδύοντας στο SEO;

Η ταχύτητα που θα δείτε αποτελέσματα επενδύοντας στο SEO εξαρτάται από την εταιρεία που σας έχει αναλάβει. Η "βελόνα" των εμφανίσεων του Ιατρείου σας στο Google Search Console πρέπει να κουνηθεί ανοδικά από τον 1ο μήνα.

Από εκεί και μετά, το πρώτο 3μήνο ανάλογα την ποιότητα των υπηρεσιών που θα σας παρέχει η εκάστοτε εταιρεία θα δείτε μεγάλη άνοδο της κίνησης του site σας ή απλά μια σταθερή μικρή άνοδο. Το επόμενο milestone είναι οι 6 μήνες και τέλος κάθε 13 μήνες γίνεται η μεγάλη ανανέωση με βάση τον navboost.

Ένα τέτοιο use case ιατρικού SEO στην Cosmolink σε μόλις 4 μήνες είναι το παρακάτω.

Use Case Ιατρικού SEO της Cosmolink με πολύ μεγάλη άνοδο από το 0 μηδέν σε 4 μήνες
Use Case Ιατρικού SEO της Cosmolink με πολύ μεγάλη άνοδο από το 0 μηδέν σε 4 μήνες

Τι να προσέξω επενδύοντας στο SEO;

Πρέπει να προσέξετε τις εταιρείες οι οποίες χρησιμοποιούν black hat τεχνικές SEO και θα βλάψουν το Ιατρείο και την φήμη σας. Πως ελέγχετε τέτοιες εταιρείες πληροφορικής;

 • Ελέγξτε αν το περιεχόμενο που δημιουργούν είναι duplicate content ή φτιαγμένο από AI (η Google ρίχνει τα site με AI content αργά ή γρήγορα)
 • Μην εμπιστεύεστε την δημιουργία links (τα links πρέπει να γίνονται μετά απο συνεννόηση μαζί σας και κοστίζουν ακριβά)
 • Τέλος χρειάζεστε μια καλή Ιστοσελίδα με σωστά marketing funnels, ώστε να κρατήσετε (να κάνετε conversion) τους Πελάτες που σας επισκέπτονται

Αν δεν γνωρίζεται πως να ελέγξετε τα παραπάνω μπορούμε να σας βοηθήσουμε εμείς χωρίς κόστος αλλά και να σας δείξουμε πως γίνεται ο έλεγχος ώστε να μπορείτε να τον υλοποιήσετε μόνοι σας.

Τι είναι το Ιατρικό Local SEO;

Το Ιατρικό Local SEO είναι ο τρόπος ώστε το προφίλ του Ιατρείου σας στον Χάρτη της Google να βγαίνει πρώτο στο 3-pack σε τοπικό επίπεδο. Γνωρίζοντας ότι οι περισσότερες αναζητήσεις γίνονται από κινητά και σε τοπικό επίπεδο το Ιατρικό Local SEO είναι ένα από τα σημαντικότερα "κανάλια" για να σας βρουν.

Πως το Ιατρείο μου θα βγει πρώτο στο Google maps;

Για να βγει πρώτο το Ιατρείο σας στο Google maps πρέπει να τηρήσετε όλους τους κανόνες βελτιστοποίησης του Google my Business. Μερικοί από αυτούς είναι η χρήση keywords σχετικά με το αντικείμενό σας, η στοχευμένη σύγκριση με τον ανταγωνισμό και ένα ολοκληρωμένο profile.

Τι είναι τα Directories στο SEO;

Τα Directories στο Τοπικό SEO είναι websites στα οποία "ανοίγεις" profile με την διεύθυνση, το website, το τηλέφωνό σου και μια μικρή περιγραφή. Είναι μια μορφή Local Citation στο SEO και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορούν να βλάψουν την παρουσία σας.

Τα γνωστότερα στην Ελλάδα και ασφαλή Directories για το Ιατρείο σας είναι:

Πόσο Κοστίζει το Ιατρικό SEO;

Το κόστος του Ιατρικού SEO στις Ελληνικές εταιρείες κυμαίνεται από 800€ μέχρι 1500€ ανά μήνα. Η τιμή του SEO εξαρτάται από ποιές υπο-υπηρεσίες θα επιλέξετε και την εκάστοτε τιμολόγησή που έχει η κάθε Χ εταιρεία.

Το κόστος του Ιατρικού SEO στην Cosmolink, υπολογίζεται με βάση τον ανταγωνισμό σας και το πόσο γρήγορα θέλετε να βγείτε πρώτος και κυμαίνεται από 1000€ μέχρι και 3000€ ανά μήνα.

Η Cosmolink είναι η #1 εταιρεία στο SEO ιστοσελίδων για γιατρούς στην Ελλάδα παρέχοντας γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

 • Το περιεχόμενο μας είναι 100% γραμμένο από άνθρωπο.
 • Η μεθοδολογία μας είναι μοναδική και δοκιμασμένη. Τόσο δοκιμασμένη, που εγγυόμαστε τα αποτελέσματά σας 100% από τον 1ο μήνα, αλλιώς σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας.

Ποιό είναι το ROI στο Ιατρικό SEO;

Το ROI (return on investment) στο Ιατρικό SEO κυμαίνεται από 450% μέχρι 1500%. Στην Cosmolink έχουμε Ιατρεία και με πολύ παραπάνω ποσοστά σε βάθος 6 μηνών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για κάθε 1000€ που δίνεις σε βάθος 6 μηνών κλιμακωτά και για κάθε μήνα από εκεί και μετά σου επιστρέφουν 15.000€ αν το ROI είναι 1500%.

Τι είναι το Ιατρικό Copywriting;

Το Ιατρικό Copywriting ή κειμενογραφία είναι η συγγραφή άρθρων για μια Ιστοσελίδα πάνω σε Ιατρικά θέματα. Είναι χρήσιμη για όλες τις Ειδικότητες Γιατρών αλλά και Νοσοκομεία ή Κλινικές που ενδιαφέρονται να ενημερώσουν τους αναγνώστες αλλά και να βγούν στις πρώτες σελίδες της Google.

Πόσο κοστίζει το Ιατρικό SEO Copywriting;

Το Ιατρικό SEO Copywriting στην Ελλάδα κοστίζει από 100€ μέχρι 500€ ανά άρθρο. Ενδέχεται όμως να μειωθεί η τιμή για μεγαλύτερο όγκο άρθρων.

Να γράψω μόνος/η μου Ιατρικά άρθρα για το site μου;

Ναί, φυσικά και μπορείτε να γράψετε Ιατρικά άρθρα για το site σας μόνος/ή. Αλλά να ξέρετε ότι τα ίδια άρθρα και για το ίδιο αντικείμενο υπάρχουν στο διαδίκτυο και από άλλους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το άρθρο σας δεν θα εμφανιστεί στην 1η σελίδα.

Εκεί έρχεται το δικό μας αντικείμενο και το Ιατρικό SEO για να σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Τι είναι το Ιατρικό Marketing;

Το Ιατρικό Marketing είναι οι ενέργειες που επιτρέπει ο νόμος για προώθηση ενός Ιατρού ή εταιρείας ΠΦΥ (Κλινική, Πολυϊατρείο). Έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες που παρέχονται πάντα με γνώμονα την ηθική και την αλήθεια.

Και επειδή με μια γρήγορη έρευνα η κάθε εταιρεία πληροφορικής γράφει ότι θέλει το Ιατρικό Marketing περιλαμβάνει τα παρακάτω βάση των ρυθμίσεων
Ν. 3418/2005, του ν. 2251/1994 και του Ν. 146/1914. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα νομικά εδώ για την Ιατρική διαφήμιση.

✅ Branding
✅ Κατασκευή Ιστοσελίδας
✅ Off-line marketing (Έντυπα, Κάρτες, Ταμπέλα, κτλ. σε Ιδιωτικό Χώρο)
✅ Search engine optimization (SEO) → Εμπεριστατωμένη Αρθρογραφία

✅ Social Media (Μονο προσωπικό profile και όχι με χαρακτήρα marketing)
✅ E-mails Υπενθύμισης (Και όχι προώθησης)

Τι απαγορεύεται στο Ιατρικό Marketing;

Στο Ιατρικό marketing απαγορεύονται οι εξής υπηρεσίες του digital marketing.

❌ Social Media με "χαρακτήρα" marketing
❌ Influencer Marketing
❌ Διαφημίσεις PPC στην Google αλλά και σε LinkedIn, Facebook, Instagram, κτλ.
❌ E-mail Marketing


Rank 1# Keyword per time to Rank them All

Βγές στις πρώτες 3 θέσεις της Google.

Στείλε e-mail
Rank 1# Keyword per time to Rank them All

Great! Έκανες Εγγραφή με Επιτυχία.

Καλωσήρθες πίσω! You've successfully signed in.

You've successfully subscribed to Cosmolink • SEO Digital Agency.

Επιτυχία! Δες το email σου με το link για την Είσοδο.

Success! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.