New

ΕΣΠΑ Ιστοσελίδες 2021-2027

Δείτε όλα τα Ενεργά ΕΣΠΑ για Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop και Marketing.

8 Απαιτήσεις ΠΡΙΝ την Κατασκευή Site

Απαιτήσεις ΠΡΙΝ την Κατασκευή Site
Απαιτήσεις ΠΡΙΝ την Κατασκευή Site

Το άρθρο αυτό περιέχει τις 8 Απαιτήσεις ΠΡΙΝ την Κατασκευή ενός Site. Διαβάζοντάς το θα έχεις καλύτερη επικοινωνία με τις Εταιρείες Κατασκευής Ιστοσελίδων αλλά και τις γνώσεις για να κάνεις μία σωστή Αρχή.

Διάβασε το οπωσδήποτε πριν να μας στείλεις το αίτημά σου.

Η εφαρμογή των παρακάτω απαιτούμενων είναι για όλους και όχι μόνο για αυτούς που ξεκινάνε τώρα. Όπως και να έχει η Cosmolink είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου βήμα, με πάνω από 100 έργα σε 6 χώρες και εκτεταμένη εμπειρία σε νέες τεχνολογίες, AI ακόμα και συμβουλευτικά.

Business Plan

Το Business Plan είναι απαραίτητο βήμα είτε θες να ασχοληθείς με τα χωράφια είτε με τις επιχειρήσεις. Είναι χρήσιμο γιατί βάζει σε τάξη τις σκέψεις σου και έχεις ένα μπούσουλα για το τι κάνεις και που πάς.

Στην Ελλάδα πολλές επιχειρήσεις δεν φτιάχνουν Business Plan ειδικά οι Οικογενειακές, αλλά να ξέρεις ότι είναι το Πρώτο Βήμα για μία επιτυχημένη επιχείρηση.

Περιλαμβάνει επιγραμματικά την Διοικητική Σύνοψη, την Περιγραφή της Εταιρείας, την Περιγραφή των Προϊόντων ή Υπηρεσιών, την Οργανωτική Δομή, Έρευνα και Ανάλυση της Αγοράς, ένα Σχέδιο Μάρκετινγκ και τέλος το Χρηματοοικονομικό Σχέδιο για τα επόμενα 3 χρόνια (τουλάχιστον).

Το Branding είναι ο τρόπος που παρουσιάζεις την Επιχείρησή σου. Περιλαμβάνει το Λογότυπο (logo) και το Slogan και πάει ακόμα πιο μακριά στην Ψυχολογία των Χρωμάτων και στο Typography.

Ένα καλοφτιαγμένο Brand είναι σημαντικό γιατί αυξάνει την αξιοπιστία στους πελάτες σου και σε ξεχωρίζει. Επίσης βοηθάει πάρα πολύ στο SEO για το 2024.

Δομή Ιστοσελίδας

Η δομή μιας Ιστοσελίδας ή αλλιώς sitemap περιλαμβάνει όλες τις Σελίδες που θα υπάρχουν στο site σου. Μια οργανωμένη παρουσίαση της εταιρείας σου βοηθάει τους χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν εύκολα και γρήγορα.

Το βήμα αυτό καλό είναι να το συζητήσεις με έναν SEO Expert γιατί ένα σωστά δομημένο sitemap είναι παράγοντας κατάταξης στην Google.

Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο μιας Ιστοσελίδας είναι το σημαντικότερο κομμάτι όχι μόνο για την Google αλλά και για τους Πελάτες σου. Εστίασε στην Πρόθεση των πελατών σου και φρόντισε οι Φωτογραφίες και τα Video να είναι υψηλής ανάλυσης.

Μπορείς να μας συμβουλευτείς για Βελτιστοποίηση Περιεχομένου (Content SEO).

Budget

To Budget είναι ο πιο Κρίσιμος παράγοντας για να προχωρήσεις την Κατασκευή μιας Ιστοσελίδας στην Ελλάδα. Προσπάθησε να υπολογίσεις από ΠΡΙΝ το budget που θα διαθέσεις για την υλοποίηση του site σου και Μη παίρνεις προσφορές απλά για να τις πάρεις.

Ένα Online κατάστημα ή μια Ιστοσελίδα κάποιες φορές μπορεί να είναι πολύ πιο Κερδοφόρα επιχείρηση από ένα Φυσικό σημείο. Για να πάρεις τα κλειδιά από ένα μαγαζί στο χέρι θες τουλάχιστον 25.000 €, αντιμετώπισε την Online επιχείρησή σου με τον ίδιο σεβασμό και θα εκπλαγείς.

Εστίασε στο τι θα κερδίσεις με το Budget που διαθέτεις. Σε τι Τεχνολογία θα είναι η Ιστοσελίδα, πόσο Ευέλικτος θα είσαι (πόσο εύκολα μπορείς να φύγεις δηλαδή από την Εταιρεία που βρίσκεσαι και να πας σε άλλη) και πόσο εύκολα μπορεί να ενσωματωθεί SEO σε αυτή.

Ο Σημαντικότερος παράγοντας στο Budgeting είναι το ROI (Return on Investment).

Μπορείς να δώσεις 500 € και να βγάλεις πίσω 1000 €
Ή μπορείς να δώσεις 5000 € και να βγάλεις πίσω 8000 €

Στην Cosmolink έχουμε και Λύσεις με βάση την Απόδοση.
Π.χ Αν βγάλεις 8000 € θα μας δώσεις 5000 €

Χρονοδιάγραμμα

Το χρονοδιάγραμμα είναι αρκετά πιεστικός παράγοντας στην Κατασκευή μιας Ιστοσελίδας, ειδικά αν "τρέχεις". Πρέπει να είναι καθορισμένο από πριν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Προφανώς και καταλαβαίνεις ότι όσο πιο Άμεσα ζητάς κάτι τόσο αυξάνεται η τιμή.

Νομικά Ζητήματα

Τα νομικά ζητήματα που χρειάζεται μια Ιστοσελίδα είναι η Δημιουργία Πολιτικής Απορρήτου, οι Όροι Χρήσης και η Κατοχύρωση του Brand σου.

Και εδώ η ομάδα μας έχει Εξειδικευμένο Δικηγόρο για να σας βοηθήσει σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επαγγελματικό E-mail

Τέλος το επαγγελματικό e-mail είναι το A και το Ω για μία επιχείρηση. Επαγγελματικό είναι ένα email όπως τo info@cosmolink.gr

Και αν σου φαίνεται δεδομένο ή απλό να ξέρεις ότι έχουμε πελάτη που μόνο με 1 επαγγελματικό email κέρδισε 38.000 € σε Τζίρο μέσα σε ένα Χρόνο, χωρίς Ιστοσελίδα.

Το Καλύτερο επαγγελματικό e-mail και αυτό που προτείνουμε είναι το G-suite της Google με ένα πολύ χαμηλό ποσό το μήνα, οι συστάσεις είναι περιττές.
Η Cosmolink είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει και με το setup του email 😊


Rank 1# Keyword per time to Rank them All

Βγές στις πρώτες 3 θέσεις της Google.

Στείλε e-mail
Rank 1# Keyword per time to Rank them All

Great! Έκανες Εγγραφή με Επιτυχία.

Καλωσήρθες πίσω! You've successfully signed in.

You've successfully subscribed to Cosmolink • SEO Digital Agency.

Επιτυχία! Δες το email σου με το link για την Είσοδο.

Success! Your billing info has been updated.

Your billing was not updated.